lunes, 3 de agosto de 2009

EL EQUIPO EMPIEZA LOS ENTRENAMIENTOS


Hoy es el dia escogido para que el nuevo proyecto de la entidad "rojilla" empieze los entrenamientos.Veremos que depara la pretemporada antes del inicio del campeonato con ocho partidos de por medio que van a servir para la puesta a punto e ir conjuntando al equipo de Dani Martinez que debuta en la categoria como entrenador.

EL CF SANTFELIUENC A CATALANA


Ya se ha confirmado; el conjunto del Baix Llobregat nuevo equipo de 1ª Catalana según la web del conjunto blanquiazul.
dilluns, 3 / agost / 2009
Notícia històrica: el Santfeliuenc FC nou equip de Primera Divisió Catalana
Benvolguts socis/es, simpatitzants i ciutadans, el Santfeliuenc Futbol Club es complau a comunicar-vos que el nostre primer equip ja és oficialment a Primera Divisió Catalana. El Miapuesta Vilajuïga ha fet oficial a les 13 hores, a la Federació Catalana de Futbol, la seva renúncia a participar la temporada 2009-2010 en aquesta categoria. Per tal motiu, el nostre equip, com a tercer millor classificat de Preferent, ha obtingut el dret de prendre part en la categoria d'or del futbol català.
Una notícia històrica
El Santfeliuenc FC fa avui 103 anys i 8 mesos, i aquesta data del 3 d'agost passarà a la memòria com la del nostre primer ascens a Primera Catalana. Des de feia 21 anys el santfe no militava en una categoria tan alta, quan ho va fer a l'antiga Preferent. Som a només una divisió de la categoria nacional -Tercera Divisió- i tot plegat ens omple de satisfacció i orgull.
És una nova que volem compartir amb tots els seguidors del nostre club i amb tots els ciutadans de Sant Feliu. També volem agrair l'esforç i la professionalitat dels nostres futbolistes que mai no van defallir per assolir la millor classificació possible que ara els atorga aquest premi. I tampoc no volem oblidar tots els que ens han ajudat per passar en tres temporades de Primera Regional a Primera Catalana.
Us volem agrair les preguntes, l'interès i la il·lusió que ens heu anat fent arribar en aquestes útimes hores. L'espera ha pagat la pena i ara podem dir que som de Primera.
A tots, a totes, moltes felicitats!!!!
ENHORABUENA DESDE MARIANAO !!!