CRONICA DEL CF CERDANYOLA

dilluns, 21 de març de 2011
L’Amateur A empata davant el Marianao (1-1) però se situa líder
Els visitants empaten al 87 i treuen valor al golàs de Valderas
En un contra atac al minut 87, el jugador del Marianao Toñín va posar la pilota a l'esquena de la defensa verd-i-blanca i va rebre sol dins de l'àrea Xavi que, amb qualitat, va posar l'esfèric al pal llarg de la porteria, fet que l'estirada de Yoyo no servís per res. Aquest gol a 3 minuts del final del partit va acabar amb les aspiracions del Cerdanyola de situar-se líder en solitari de la categoria.
El Cerdanyola, però, s'havia avançat en el marcador al minut 64, amb un gran gol de Valderas. Juanan saca un corner que rebutja la defensa del Marianao però el 22 verd-i-blanc esperava el refús a la frontal de l'àrea, on va engaltar la pilota per situar el marcador amb un provisional 1-0. Després del gol van arribar els millors minuts del Cerdanyola que va controlar el joc i va intentar adormir el partit.
Però els visitants van despertar a deu minuts pel final a base de pilotes penjades a l'àrea. L'Amateur es va tancar en defensa i va buscar matar el partit a la contra. De fet, ho hagués pogut fer perquè al minut 82 van tenir un tres per a tres. Brian pujava la pilota amb Valderas a una banda i Ruben a l'altra. La pilota va arribar a Ruben dins de l'àrea que, després de fintar un defensa visitant, va buscar el xut que va sortit refusat en rebotar en un altre defensa. Poc després una bona jugada de Valderas per la banda, va acabar amb la pilota per Mejía dins de l'àrea i amb l'àrbitre xiulant una estranya falta en atac.
Però el Marianao no va abaixar els braços i ho va continuar intentant. Al 87, Yoyo no va poder evitar l'empat, una llàstima perquè el porter de l'Amateur A havia salvat l'equip en diverses ocasions.
Una primera part de control
En el primer temps els dos equips es van dedicar a intentar tenir la possessió de pilota i controlar el partit. Tant és així que ens els primers 45 minuts només hi va haver dues ocasions, una per cada equip: una falta llançada per Álvaro al 37, que va marxar fregant el travesser, i un xut del visitant Futre des de la frontal que va parar Yoyo en dos temps.