jueves, 3 de septiembre de 2009

PROXIMO RIVAL

UE TARREGA
UE Tàrrega, vol tornar a ser gran amb més austeritat
La UE Tàrrega és tot un clàssic de les terres de ponent. Els targarins van ser campions de Tercera Divisió la temporada 1995-1996 i van coquetejar amb la Segona B en una promoció apassionant que va aplegar milers d'aficionats a La Plana. Els anys de passió a Tercera es van anar adormint i els urgellencs van tornar a Primera Catalana, i des d'aleshores miren de redreçar el rumb per tornar a recordar vells temps en categoria nacional.
Edu March repeteix a la banqueta per quarta temporada. L'equip ha patit baixes sensibles ja que quatre jugadors claus, Santi, Mayoral, Cagigas i Valeri han decidit provar fortuna a la Tercera aragonesa en comprometre's amb el Fraga. Segueixen de la campanya passada els defenses Pacheco, Sergi Solé, Dennis Fonoll i Dani Misut; els migcampistes Marc Carballo, Joan Pijoan i Kike Guirao; i l'atacant Castellana. Fins a 15 cares noves s'estrenaran a La Plana, ente altres la dels porters Jordi Chiné (Balaguer) i Edgar Jiménez (Oleastrum); la dels defenses Adrià (Sant Andreu Juvenil), Roberto Flores (Balaguer) Pau de Haro i Xavi Mateu (tots dos vells coneguts del Cambrils CF); la dels migcampistes Rafa Delgado (Alcarràs), David Vendrell (Balaguer); i la dels davanters Víctor Garasa (Alpicat) Carles Cortés (Guissona) Gerard (Sportng Mahonès) i el portuguès Nuno Carvalho (Eivissa B).
L'objectiu dels targarins és fer una bona classificació sense aspiració immediata per l'ascens. Si La Plana torna a ser un fortí els blaugranes tindran molt terreny guanyat.

fuente;futbolclub.santfeliu.net