miércoles, 30 de septiembre de 2009

PROXIMO RIVAL

NOS VISITA EL "LIDER"

UD AT. GRAMANET "B", JOVENTUT, PODER I FUTUR.

El filial de la Grama va recuperar la Primera Catalana de la mà d'Alberto Fernández, un entrenador que tornarà a seure a la banqueta de Can Peixauet. Els de Santa Coloma són una de les pedreres més consolidades del futbol català, especialment gràcies a la feina feta pel carismàtic Antonio Morales, avui directiu del RCD Espanyol i factòtum en el seu dia del rellançament del futbol a la riba del Besòs. La Grama B 2009-2010 manté de l'equip ascensor el porter Joan Enric Pastor; els defenses Oriol Palencia, Javi Santolalla, Cantó, Dani Ortega i Adri; els migcampistes Álex Cañadilla, Pau i Luis; i el davanter Eloi Gila. Son nous els porters David Pecha (Blanes) i Víctor Vázquez (Grama, juvenil); els defenses Gerard Rovira (Vilassar de Mar), Borja i Álex Montilla (Grama, juvenil); els migcampistes Marcel Merino (Vilassar de Mar), Marc Arias (Mollet), Lluís Marçà i Ferran Alabau (Cassà) i els juvenils Roger i Aritz García; i els davanters Ferran Vila (Vilassar de Mar), Marc Masip (Martorell) i Óscar Muñoz (Parets).
L'objectiu ha de reposar a nodrir de bons futbolistes el primer equip ara que el pressupost s'ha retallat.
El seu golejador Oscar Muñoz que ja porta 10 gols en cuatre partits será un perill constant para el conjunt de Dani Martinez, apart del "pichichi" del any passat en preferent Carlitos.També dir que el jugador Marc Arias ex jugador del Santboiá ,Mollet i Sant Joan Despí es veí de Sant Boi.
El partit que comenzara a les 12 será dirigit per el collegiat Escarcena Carmona (Sabadell).


- 28/09/2009 - - Los grandes ponen los ojos en el Filial --
El buen inicio de temporada del Filial Colomenc, no ha pasado desapercibido por los técnicos de varios equipos de Primera División que ayer asistieron al partido que enfrentó a la Gramenet B contra el Guíxols, y que finalizó con la victoria del equipo entrenado por Alberto Fernández, con dos gol de Oscar Muñoz, que de esta manera se afianza en el liderato de goleadores de la categoría, ya que ha sumado en sólo cuatro jornadas un total de 10 goles. Además, ayer el delantero de Montornés, abrió la luna con una espectacular chilena que provocó la admiración de jugadores, técnicos y aficionados presentes en el Nou Municipal.

fuente: sanfeliu.net&conradmarianao&
web UDGramanet.cat